Tisztelt Hölgyem/Uram!

Összeállításunkkal szeretnénk bemutatni vállalatunk tevékenységét, működését, referenciáinkat, a vállalat fejlődését, és foglalkoztatását:

A POLIP-2000 Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1992. év decemberében alakult és olyan építőipari társaság, amely a piacgazdaság viszontagságai között is megállja a helyét. Főleg Miskolc és vonzáskörzetében dolgozunk, de az utóbbi időben már távolabbi munkákat is vállalunk.

A minőséget, a garanciát alapkövetelménynek tekintünk. Működésünk természetes eleme Megrendelőink odaadó kiszolgálása, a problémamegoldó, kulturált kapcsolat kialakítása, felkészült szakemberek alkalmazása, a jó minőség és határidőre történő teljesítés.

Cégünk tulajdonosa és társaságunk ügyvezetője, felelős műszaki vezetője Pólik István okl. építőmérnök (23 éves szakmai gyakorlattal).

A társaságunk fő tevékenysége a generál kivitelezés, magasépítés. Dolgozunk közületeknek, magánszemélyeknek. Vállalunk családi házak, közintézmények, ipari létesítmények, üzletek, kivitelezését, valamint foglalkozunk még bontási, építési, felújítási, átépítési munkákal egyaránt.

Embereinket tapasztalt művezetők, építésvezetők irányítják, munkavállalóink önálló munkavégzésre alkalmasak.

A Felelős műszaki vezető munkája biztonságot ad a Megrendelőnek, hogy felügyeli az építési folyamatokat, figyel az apró részletekre, biztosítja a kiváló minőséget.

Társaságunk foglalkozik még a műszaki előkészítéssel, árajánlat, költségvetések, ütemtervek elkészítésével, szaktanácsadással, valamint a beruházás teljes körű lebonyolításával.